Ultimate Performance- irtohihat

Meiltä kun löytyy 4 vuodenaikaa niin lenkeille pukeutuminen on aina välillä haastavaa! Milloin takki on liikaa tai pitkä hihainen paita. Välillä voisi lähteä jo lyhyt hihaisella mutta lenkin alussa olisi liian kylmä. Sen takia onkin suunniteltu irtohihat. Niiden avulla pystyt lähtemään liikkeelle lyhyellä paidalla ja lämmön lisääntyessä voit ottaa ne pois tai kääriä ranteisiin hikipannoiksi.

Arvio 

Ultimate Performancen irtohihat menevät pieneen tilaan ja ne eivät vie juoksuliivistä/repusta juuri mitään tilaa toisin kuin pitkähihainen paita tai takki. Materiaalin ansiosta ne ovat myös erittäin kevyet. Kehonlämpö heijastuu hihoihin ja sitä kautta pitää myös lämpöä hyvin yllä mutta kuitenkin ovat hengittävät. Hikoillessa et edes huomaa kosteutta kun se on jo siirtynyt pois päin iholta. Hihoista löytyy myös peukalolle oma reikä minkä avulla ne pysyvät hyvin paikoillaan eikä lähde menemään kierteelle.

 

Testaaja: polkujuoksija

Tuotteella juostut kilometrit: 150+ km

Materiaali:  Nilit® Heat

Koko: One Size

Hinta: 29,90 €

Istuvuus:  

Ulkonäkö: 

Yleisarvosana: 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X