Salomon Agile Nocturne 2

Juoksuliivin toimivuudessa on useita asioita joihin valintaa tehdessä kannattaa kiinnittää huomiota. Hihnojen säädettävyys ja se, että halutut säädöt säilyvät juostessa ja liivi pysyy halutusti paikallaan. Tärkeää on myös taskujen koko ja käytännöllisyys. Juostessa pitää pystyä ottamaan tavaroita ja laittamaan takaisin taskuihin.

 

Agile Nocturne 2 on tilavuudeltaan ja painoltaan pieni juoksureppu, juoksuliivi tai juomaliivi, kuka milläkin nimellä tätä haluaa kutsua. Mukana paketissa tulee myös lötköpullot.

Juoksuliivissä on asiaankuuluvasti edessä taskut lötköpulloille. Etupuolella on myös vetoketjullinen tasku ja erilliset lokerot. Selkäpuolella on joustomateriaalia oleva tasku.

Hoikemmilla/vähemmillä yläkropan lihaksilla varustetuilla juoksijoilla liivi toimi moitteettomasti. Täysillä pulloilla liivi puristi paria testaajaa niskasta, eikä tähän säädöillä saatu helpotusta. Testaajat arvelivat olevansa liian rotevia ja lihaksikkaita, eikä Salomonin suunnittelijat ole osanneet varautua tähän. Liiviä kannattaakin sovittaa

siten, että ottaa kauppaan mukaan vaikka 2 kpl 0,5 litran pulloja, sekä muuta tavaraa jota suunnittelee liivissä mukana kantavansa.

Istuvuus tuntui paranevan juostessa, eikä liivi häirinnyt suoritusta. Juostessa liivi toimi hyvin, pysyi paikallaan, ja nestettä oli helppo siemailla pullojen ollessa suhteellisen korkealla. Pullojen laitto taskuihin liikkeessä tuntui hankalalta ja joutui tunkemaan, että pullot sai paikoilleen.

Vetoketjutaskuun menee kortit ja avaimet näppärästi. Puhelimen saa kummalle puolelle vaan pullojen eteen taskuun ja lisäksi taskuun saa kartan, energioita ym. Selän taskuun mahtuu hyvin lamppu, takki ja vaikkapa hanskat.

Kaikki taskut ovat helposti saatavilla. Säädöt pysyivät hyvin pitkätkin lenkit. Liivi toimii hyvin kaikenlaisilla lenkeillä lyhyistä aina maratoneille asti. Työmatkajuoksussa liivi toimii myös silloin, kun ei tarvitse kuljettaa paljoa tavaraa mukanaan.

Arvio:

Testaaja: Polkujuoksun kilpaharrastajia

Tuotteella juostut kilometrit: 180 km

Istuvuus: 

Ulkonäkö:  ( testaajien mielipide)

Tekniset tiedot:

Yksi koko
Paino: 170 g
tilavuus: 2 l
Värit: musta heijastava pinta, punainen, keltainen
Hinta: 79.90 euroa (Sisältää 2kpl Salomon soft Flask 500 ml:n lötköpulloa)

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X