Super Pyssymäki Extreme Polkujuoksussa useita reittiennätyksiä

Super Pyssymäki Extreme Polkujuoksu tapahtuma pidettiin Nivalassa, Pyssymäellä 21-22.8.2020. Perjantai-iltana oli luennot ja otsavalo hupisarja ilman ajanottoa. Luennoille osallistui 30 henkeä, otsavalosarjaan 18 henkilöä. Lauantain kilpasarjoihin 110 henkilöä.

Tapahtumassa nähtiin yhdeksän uutta reittiennätystä, joista osa on kansallisella tasolla Suomen kärkipään luokkaa. Pisimmällä matkalla 57km:llä naisten uuden reittiennätyksen teki Mia Tuoriniemi (6:41:29) ja Jaakko Eskelinen miesten (5:04:57). Ajat ovat hankalasti rikottavissa, sillä molemmat ovat nostaneet kädet kattoon Suomen suurimmissa kilpailuissakin.

Jaakko Eskelinen teki uuden reittiennätyksen. Kuva: Nivalan Polku

 

Naisten 26km juoksussa nähtiin myös uusi upea reittiennätys, kun Eila Tölli pysäytti kellot aikaan 2:26:44. Myös tämä ennätys on vaikeasti rikottavissa. Lisäksi ensi kertaa ohjelmassa olleiden sarjojen voittotulokset olivat luonnollisesti uusia reittiennätyksiä – naisten ja miesten 26km pyöräsarjan, sekä lasten ja nuorten kahden kilometrin tulokset.

 Tulokset

 Teksti Onni Vähäaho, Nivalan Polku

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X