Geenitesti liikunnan tueksi

Tiedossa on jo jonkin aikaa ollut että geenien perusteella voidaan selvittää perinnöllisten tautien riskitekijöitä ja sukujuuria. Mutta tiesitkö että geenitesteillä saat perustavanlaatuista tietoa itsestäsi, joka voi auttaa sinua rakentamaan juuri sinulle oikeanlaisen harjoitusohjelman?

Geenitestin teko
Evogenom geenitestin teko on helppoa

Geenitestin avulla voi oppia itsestään tieteeseen perustuvia mielenkiintoisia asioita ja päästä tutustumaan itseesi täysin uudella tasolla. Evogenomin Sport-geenitesti selvittää kattavasti erilaisia urheiluun ja liikunnallisuuteen liittyviä seikkoja, joita voidaan hyödyntää oman polkujuoksuharjoittelun tukena ja jopa olla perusteena lajivalintojen suunnittelussa. Teimme geenitestin ja toiveissamme on saada siitä oppimateriaalia oman itsensä tuntemiselle ja tätä kautta myös edellytykset parempaan menestykseen polkujuoksussa.

Pidä Varustenurkkaa silmällä – arvio testin teosta ja tuloksista tulossa lähiviikkoina.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X