Julbo Ultimate -juoksulasit

Julbo tekee urheilijoiden tarpeisiin aurinko- ja suojalaseja – testasimme kahta erilaisilla linsseillä varustettua Ultimate-aurinkolasimallia. Tämän mallin geometrian jokainen viiva ja yksityiskohta on suunniteltu palvelemaan vain yhtä tavoitetta: antaa sinulle äärimmäistä vapautta urheilussasi. Ja tässä on onnistuttu.

Pehmeästi istuvat CustomFIT-sangat, joissa on tarkka ja pitkäkestoinen säätö, yhdistettynä Grip Tech -rakenteeseen, tuottavat räätälöidyn istuvuuden ja kevyen rakenteen. 3D Nose Fit teknologian ansiosta testaajat säätivät aurinkolasejasi omiin neniin sopiviksi. Panoraamalinssi luo aggressiivisen ilmeen samalla, kun se tarjoaa suojaa ja visuaalista mukavuutta suodattavat UV-säteilyn ja valon ennen kuin se pääsee silmiin .

Toisissa testaamissamme laseissa oli REACTIV Photochromic -linssit, jotka reagoivat auringon kirkkauteen. Kun aurinko on todella kirkas, lasit tummenevat ja kun valoa on vähemmän, ne vaalenevat. Aurinkoisilla kallioilla linssi tummeni muutamassa sekunnissa ja synkkään kuusikkoon sukeltaessa se vaaleni! Tämän ansiosta juoksijan ei tarvitse ajatella muuttuvia olosuhteita vaan voi keskittyä seuraavan askeleeseen. Julbo Ultimatea voidaan käyttää myös yhdessä piilolinssien kanssa.

Julbo Ultimate malli sopii normaali- ja leveäkasvoisille. Kapeakasvoisten ja nuorten kannattaa valita kapeampi malli. Paitsi auringonvalo, myös toistuvat risujen raapimiset vahingoittavat polkujuoksijan silmiä.

Tekniset tiedot

Linssin mitat: Korkeus 50mm, Leveys 133 mm
Paino: 27g
Hinta: 190 €

Trailrunning Finland arvio

Testaajat: Polkujuoksun aktiiviharrastaja & kilpajuoksija
Tuotteella juostut kilometrit: 560 km

Istuvuus
Ulkonäkö

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X