Lumonite Compass R V.7

Lumoniten Compass R on saanut uuden 7. version johon on saatu mahtumaan taas hiukan enemmän valotehoa kuin aiemmissa versioissa. Yhdistämällä viimeisintä teknologiaa Lumonite Compass R voi saavuttaa uskomattoman 1367 lumenin kirkkauden.

Tyylikäs valotykki pimeille poluille

Valokeila kantaa optimiolosuhteissa 115 metriä ja akun kesto on erinomainen. Lamppu on kehitetty ja suunniteltu juoksua, hiihtoa, työtä, ratsastusta, pyöräilyä tai metsästystä varten.

Otsalamppu on rakennettu yhdestä kappaleesta ja on sen takia erittäin kestävä rakenteeltaan. Vedenpitävänä (IP69) otsalamppuna tämä valaisee polkuasi joka säässä. Lataus tapahtuu USB-kaapelin kautta, joka kiinnittyy lampun päähän magneetin avulla. Lataus kestää 3 tuntia, ja lampun linssissä oleva valo muuttuu punaisesta vihreäksi kun akku on täynnä. Akku kestää yhdellä latauksella korkeimmalla valoteholla 1,5 tuntia, keskitasolla 8 tuntia ja tarvittaessa akun voi helposti vaihtaa toiseen.

Lumonite Compass R V.7 lautaus tapahtuu magneettisen USB-johdon kautta.

Tekniset tiedot

Valolähde: jopa 1367 lumenia

Valokeilan pituus: 115m

Akunkesto: 8 tuntia (240lm teholla), 

Paino: 155g

Käyttötarkoitus: Syys- ja kevätkauden iltalenkit ja talvikauden pitkät lenkit, kisalamppuna öisillä ultrilla

Hinta: 149 €

Trailrunning Finland arvio

Tämän näppärän valon avulla polkujen maailma avautuu myös pimeään vuodenaikaan. Lumonite Compass R kiinnittyy juoksijan päähän yhden paksun elastisen remmin avulla, jolla lampun saa myös pipon päälle. Halutessaan parantaa istuvuutta voi ottaa käyttöön myös pakkauksessa mukana seuraavan pään yli kulkevan remmin, mutta testaajat eivät kokeneet sitä tarpeelliseksi. Lampun pitkulainen muoto otsassa saattaa aluksi tuntua epämiellyttävältä, mutta lisää monikäyttöisyyttä toimimalla myös perinteisen taskulampun tapaan.

Tässä Lumoniten uudessa versiossa on näppäinlukko, joka estää lampun päälle kytkemisen kuljetuksen aikana. Sekä itse lamppu että elastinen remmi on saanut kasvojen kohotuksen, kun harmaata väriä on käytetty vähemmän ja logoa ja virtanappia lukuunottamatta kaikki on tyylikkään mustaa.

Testaaja: 3 erivauhtista polkujuoksijaa

Tuotteella juostut kilometrit: 280 km

Ulkonäkö:

Istuvuus:      

…poluilla näkee kovassakin vauhdissa kaikki yksityiskohdat keskiteholla.

Ollakseen niin pienikokoinen Lumonite Compassin valoteho yllättää positiivisesti. Valon kirkkautta voi virtanapista säätää viidelle eri teholle. Valokeila on laaja ja värimaailma näyttäytyy siinä luonnolliselta. Syksyn pimeimpinä ja kosteimpina hetkinäkin poluilla näkee kovassakin vauhdissa kaikki yksityiskohdat keskiteholla. Valokulma säädetään yksinkertaisesti lamppuputkea suuntaamaalla ylös- tai alaspäin. 

Lumonite Compass R V.7 valokeilaa säädetään helposti kuutamovalosta kirkkaimpiin valotehoihin, jossa polun yksityskohdat erottuvat jo kaukaa.

Lumonite Compass R V.7 toimii helpon pariston vaihtamisen takia erinomaisesti ultramatkojen kisalamppuna, yösuunnistuksen varalamppuna ja pimeän vuodenajan liikkujan monipuolisena valolähteenä.

Tuote saatu.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X