Vuori- ja polkujuoksun MM 2023 käynnissä

Vuori- ja polkujuoksun maailmanmestaruuskisoissa (WMTRC) kilpaillaan yhteensä neljässä eri lajissa fantastisen kauniilla reiteillä Itävallan Tirolissa. Lajeina ovat “Vertical” Stubaissa, “Trail Short” 45 km ja “Trail Long” 86 km sekä “Mountain Classic” – eli ylös ja alas -kilpailu Innsbruckissa. Nämä MM-kilpailut ovat International Trail Running Association (ITRA), World Mountain Running Association (WMRA) ja International Association of Ultrarunners (IAU) mestaruuskilpailut, joita koordinoi World Athletics (WA).

MM-kisojen juhlavat avajaiset pidettiin Innsbruckissa.

Suomen joukkue on taisteluvalmiudessa Neustiftissa, josta kilpailut tänään alkavat Vertikaalikisalla. Alta käy ilmi kuka suomalainen kilpailee kussakin lajissa ja lähtöajat suomen aikaa. Voit Trailrunning Finlandin sivustolla tai Trailrunning Finlandin Facebookin kautta seurata kaikkia kilpailuja live-lähetyksen kautta. Vertikaalin striimi löytyy tämän sivun alaosasta – muut livestriimit julkaistaan kisapäivänä.

Keskiviikko, 07.06.2023
Vertical Uphill
Naisten lähtö: 15:00

Susanna Saapunki

Torstai, 08.06.2023
Trail Short
Lähtö: 10:00

Mårten Boström, Tuomas Kari, Antti Parjanne, Otto Saikkonen, Juha Sorvisto, Jouho Ylinen

Paula Havu, Erika Lehtola

Friday, 09.06.2023
Trail Long
Lähtö: 07:30

Tomi Mikkola, Max Moberg, Eetu Nordman,

Henna Ahomies, Marjo Liikanen, Jasmina Nikula

Saturday, 10.06.2023
Mountain Classic
Miesten lähtö: 13:00
Naisten lähtö: 15:00

Samu Heiska, Lari Takanen

Susanna Saapunki

Koko osallistujalista

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X