Anna-Stiina Erkkilä GTWS kokonaiskisan kymmenes

Anna-Stiina Erkkilä teki hienon nousun kokonaiskisan 10. sijalle Golden Trail World Series -sarjassa Italian finaalikisassa.

Madalina Florea voitti finaalikilpailun ja Sophia Laukli koko Golden Trail Worlds series sarjan!

Naisten kärkikolmikko GTWS finaalikisan Il Golfo dell’Isola Trailin maalissa. Kuva: The Adventure Bakery

Anna-Stiina kertoo kisaviikonlopustaan:
”Prologin suoritus ei ollut taktikointia mutta kuten usein on käynyt, Dieselillä käyvä koneeni lämpiää hieman hitaammin ja siksi etappikisat ovat sujunut itsellä nousujohteisesti. Silti finaalin suoritus ei ollut kova eikä kauden paras suoritus mutta se oli tällä kertaa riittävä suhteessa rankingissa lähellä olleisiin juoksijoihin. Muutama minua kokonaiskisassa edellä olleista juoksijoista joutuivat keskeyttämään kilpailun tänään mikä satoi tällä kertaa minun laariin. Kunto on ollut laskusuuntainen joten rajoitteena oli taistella niin hyvin kuin vain pystyin ja yrittää pitää edes sama (13. Sija) kokonaiskisassa kuin kisaan lähdettäessä.”

Erkkilä on kisaillut ahkerasti Golden Trail Series kisoissa. Kuva: The Adventure Bakery

“Jyrkässä erittäin teknisessä alamäkikohdassa n. 18 km kohdalla tipuin kiveen ja sain ilmat pihalle.

Kokonaiskisan 10. sija tuntuu todella hyvältä. Kausi on ollut pitkä ja olen juossut puolen vuoden aikana joka kuukausi ulkomailla. Matkustelu ja tiheä kisatahti on selkeästi näkynyt heikentyneenä jaksamisena loppukaudesta joten tämä tuntuu nyt todelliselta taisteluvoitolta. Tuloksellisesti kokonaiskisan 10. sija on varmaankin uran paras saavutus mutta yksittäisenä kisana tämä finaali (16.) ei missään nimessä ollut paras juoksuni.”

Erkkilä on edustanut Suomea komeasti kansainvälisessä seurassa. Kuva: The Adventure Bakery

Onnittelut loistavasta Golden Trail kilpailukaudesta Anna-Stiina!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X