Tailwind Nutrition

Kilpailukausi lähenee ja moni alkaa miettimään mitä sitä nauttisi suorituksien aikana. Saimme testiin Tailwind Nutrition urheilujuomaa. Tuote on suunniteltu erityisesti pitkäkestoisiin suorituksiin mutta toimii myös erittäin hyvin lyhyissä suorituksissa ja tankkauksessa. Juoma sisältää energiaa ja elektrolyytit eli kaikki tarpeellinen mitä tarvitset suorituksen aikana. Voit siis juoda tätä pelkästään ja unohtaa geelit. Yksi asia mihin testaajamme tykästyi niin oli ehdottomasti tahmattomuus. Geelien kanssa on aina sormet tahmeena ja yleensä juoksuliivin taskutkin. Tailwindi juoma ei ole tahmeaa ja juomajauhe ei likaa taskuja. Jauhe sekoittuu hyvin ja nopeasti veteen eikä jättänyt pullojen pohjille ilkeitä paakkuja. Testissä oli myös heidän palautusjuoma Tailwind Rebuild joka toimi yhtä hyvin kuin itse urheilujuomat. Maut olivat mukavan pehmeitä eikä ällömakeita niin kuin yleensä urheilujuomat tuppaa olemaan. Tuotteissa ei ole väriaineita jolloin se ei myöskään värjää juomapulloja.

Juomia testailtiin monella eri tavalla. Vedoissa, vauhtikestävyys ja pitkillä lenkeillä. Neutraalien makujen ansiosta niitä oli mielekästä nauttia ja se ei jättänyt suuhun ilkeätä jälkimakua. Pitkillä lenkeillä annospussit olivat yhtä käteviä kuin geelitkin mutta veivät vähemmän tilaa, mikä on hyvä juttu! Yhdessä annoksessa on huimat 200 kcal energiaa ja 50g hiilihydraatteja. Se sisältää myös suolaa, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia ja muutamassa maussa oli mukana kofeiinia.

Testattavana oli Tailwind tutustumispaketit, sisälsi 7 kpl 54g urheilujuomaa ja 2 kpl 59g palautusjuomaa annospusseissa. Tutustumispakkauksen hinta 25€, annospussit erikseen 3,00-3,20€

Arvio

  • erittäin vatsaystävällinen urheilujuoma
  • löytyy montaa eri makua ja testaajamme ei löytänyt yhtään inhokkia
  • energiaa sai tasaisesti koko ajan ja samalla tuli tankattua nestettä
  • vie vähemmän tilaa kuin geelit ja samalla myös vähentää roskien määrää
  • annospusseja oli helppo käyttää lenkeillä
  • ei yhtään e-koodeja sisällössä ja maut tulevat luonnosta
  • tuotteet ovat gluteenittomia, vegaanisia, ei sisällä soijaa eikä maitotuotteita

Pakkausen ulkonäkö: 

Maut: 

Yleisarvio: 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

1 Kommentti(a)

Kommenttikenttä on suljettu.

X
X