Salomon Agile 500 Belt

Juoksulenkeillä on usein tarve kantaa ainakin joitakin pientavaroita kuten avaimia ja puhelinta mukanaan. Poluilla myös turvallisuuden takia on hyvä olla mukana ainakin puhelin ja ehkäpä lenkin venyessä ainakin juomaa ja varaenergiaa ja vaikkapa ideaaliside. Juoksupaidoissa ja shorteissa on usein hankala kantaa puhelinta mukana. Juoksuliivit ovat suosittuja ja käytännöllisiä, mutta juoksuvyö on hyvä vaihtoehto.

 

Varustenurkan testissä oli Salomonin Agile 500 juoksuvyö. Vyötä käytettiin syksyn polkulenkeillä ja työmatkajuoksuissa.

Vyön saa säädettyä itselleen sopivaksi helposti ja se pysyy juostessa todella hyvin paikallaan, eikä hierrä juostessa pitkälläkään matkalla. Agile 500:ssa on hyväntuntuiset materiaalit, ja vyö on riittävän leveä ja sopivan pehmeä. Joustavasta materiaalista olevaan etutaskuun mahtuu myös lötköpullo. Silloin se on tosin hieman tiukka, ja toinen testaaja pitikin mieluummin pulloa takataskussa ja puhelinta edessä.

Isompaan takataskuun mahtuu takki, hanskat, kortit, avaimet, patukka ym. tavaraa helposti. Agile 500:n saa säädettyä itselleen sopivaksi kätevällä tarrajärjestelmällä, jossa koko etuosa vyöstä liukuu isomman taskun “läpi.
Vyö yllätti positiivisesti sekä vetoisuudellaan ja miten hyvin se pysyi paikallaan juostessa. Silloinkin kun taskut olivat täynnä tavaraa, se ei häirinnyt juostessa yhtään. Toinen testaaja koki että täysi lötköpullo keikkui isommassa takataskussa, jollei tasku ollut täynnä muuta varustetta. Toimivuudesta kertoo se, että toinen testaaja kuvaili ettei vyötä huomannut edes täydellä pakkauksella.

Vyö toimii todella hyvin poluilla pitkilläkin lenkeillä, silloin kun ei tarvitse erityisen paljoa varusteita mukaan. Testaaja käytti vyötä paljon työmatkalla sekä juosten, että myös pyöräillessä, ja kaikki tarpeellinen mahtui mukavasti mukaan. Lyhyiden kisojen pakolliset varusteet saa mahtumaan vyöhön, jos liivit tai reppu tuntuu liian raskaalta!

Arvio:

Testaajat: Polkujuoksun kilpaharrastajia

Tuotteella juostut kilometrit: 160

Istuvuus: 

Ulkonäkö: 

 

Tekniset tiedot:

Yksi säädettävä koko
Vaihtoehdot väreissä : musta, punainen, vihreä, kaikissa lisäksi heijastavat yksityiskohdat
Hinta: 50 euroa.
Paino: 100 g
Materiaali:
• 100D PA honeycomb
• 3D mesh
• 70D Mini Ripstop, Waterproof 500mm
• Elastic Jersey

Aiheeseen liittyvät julkaisut

3 Kommentti(a)

 1. Ironmagpie

  Saaks toho vyölaukkuun kiinni numerolappuu? Normi numerolappugeelivöistä ku puuttuu laukku.

  1. trailrunningfinland

   Ilman muuta tähän vyölaukkuun voi laittaa hakaneuloilla numerolapun kiinni. Trikookangasta olevat osat eivät siitä kärsi.

 2. Ironmagpie

  Ok, siis valmiita kiinnikkeitä ei ole (en huomannu tääl olevan vastausta ku kyksäsin samaa näemmä facebookin puolella)

Kommenttikenttä on suljettu.

X
X