Viikon harjoitukset Maija Oravamäen käsialaa

Harjoituskauden 2020-2021 Trailrunning Finlandin viikon polkujuoksu-harjoitukset laatii SporttiOravien Maija Oravamäki.

Kuva: Vesa Aurala

Maija on kestävyyslajien monitaituri, joka on voittanut useita Suomen mestaruuksia eri lajeissa, edustanut Suomea yleisurheilun EM- ja MM-kisoissa ja kiertänyt maailmaa seikkailu- ja urheilutapahtumissa. Polkujuoksussa Maijalla on kautta aikain paras suomalaissijoitus 13. vuoden 2019 Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB) -kisasta.

Maija valmentaa yhdessä miehensä Jani Oravamäen kanssa niin nuoria kuin aikuisiakin kunto- ja kilpaurheilijoita. Pitkän urheilu-uran ja monipuolisen lajivalikoiman tuoman kokemuksen lisäksi Maija on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon sekä personal trainer -koulutuksen.

Viikon harjoitukset ovat monipuolisia ja huomioivat polkujuoksijoiden erilaiset lähtötasot. Ne sopivat niin yksilöiden kuin polkujuoksu-yhteisöjenkin viikkoharjoituksiksi. Uusi harjoitus julkaistaan joka viikon alussa, joten pidä viikon harjoitus sivuja silmällä!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X